Нулирайте заключването на устройството си
Всеки лиценз е активен на един компютър наведнъж. Имате нов компютър или сте преинсталирали Windows? Въведете лицензния си ключ по-долу, за да го освободите, след което отворете приложението и го активирайте там — старият компютър автоматично губи достъп.